Gedachte-kracht

Uitgebreide informatie kunt u via onderstaand contactformulier opvragen.

Workshops 'gedachte-kracht' voor kinderen

Op dit moment geen nieuwe workshop.

 

Deze workshop is voor kinderen van groep 5 t/m 8.

Ik geef de cursussen in groepjes van 4 t/m 8 kinderen.

'Gedachte-kracht' gaat over nieuwsgierig zijn, naar wat je gedachten voor je kunnen doen. Ik geef 4 verschillende workshops over gedachte-kracht. Door middel van creatieve werkvormen, verhalen, meditaties en met behulp van het boek 'gedachte-kracht', gaan we het hebben over gedachten. Want je gedachten zorgen er voor dat je iets voelt. En als iets niet fijn voelt, is het prettig, dat je dat zelf kunt veranderen door er anders over te gaan denken.

Kijk ook eens op de website: http://www.bewustzijninbedrijf.nl/gedachte-kracht.nl/index.htm Daar kun je veel informatie vinden en ook bijvoorbeeld kleurplaten en doe-boeken downloaden.

 

mijn workshops gedachte-kracht:

 

1. Vanuit je Hart: Deze workshop gaat over je fijn voelen, en hoe heel je pijn in je hart door je eigen gedachten? Wie en wat heeft een speciaal plekje in je hart? We maken een gevoelens-doosje en die mag je zelf mee naar huis nemen.

2. Sterk van binnen: Deze workshop leert je, dat je zelf heel sterk bent. Veel sterker, dan je misschien wel denkt. We maken een gedachte-kracht dierendoosje en dat mag je zelf mee naar huis nemen.

3. Goed in je vel: In deze workshop leer je hoe jij er voor kunt zorgen, dat je goed in je vel komt te zitten. Stap voor stap voor stap. We maken een fijne herinneringspot en ook die mag mee naar huis.

4. Jij en de ander: Bij deze workshop gaat het niet alleen over jou maar ook over anderen. Hoe kun je beter luisteren? En hoe kun je er voor zorgen, dat mensen jóu beter begrijpen? We maken een dankbaarheidsboom en die is helemaal voor jezelf.

 

*Een workshop kost: 40,- inclusief btw.

Wat krijg je daarvoor:

Een workshop van 2,5 uur

Het boek ‘Gedachte-kracht’ geschreven door Nicole Hage

Alle materialen om te knutselen

Een bewaarmap

Limonade en wat lekkers

 

Heb je nog meer vragen? Mail of bel me gerust. Sandra Schot- van Baar Tel: 06-53911342 Mail: info@haaisensitive.nl

 

Workshop voor professionals

 nieuwe workshop in 2020.

 

Werk je met kinderen en wil je hen op een speelse manier leren hoe ze de kracht van hun eigen gedachten kunnen ontdekken?

Meld je dan aan voor deze workshop.

kosten: € 100,- ex. 21% btw

Hier zit bij inbegrepen:

koffie en thee, lunch

werkmap, materialen en het boek 'gedachte-kracht'.

neem voor meer informatie contact met mij op via het contactformulier op deze site, mail naar info@haaisensitive.nl of kijk op Facebook: Haai Sensitive.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.